OVER MARIANNE

In 2010 opende Marianne haar eigen praktijk genaamd Bodhi. Na een heftige burn-out besloot ze nog maar gedeeltelijk terug te keren in het voortgezet onderwijs waar ze tot op heden nog steeds werkzaam is als coördinator en docente binnen de sector kunst & cultuur.
 

Ze volgde na de kunstacademie diverse opleidingen zoals die van docent psychologie/pedagogiek en de opleiding tot coach en lichaamsgericht therapeut. Ook ontwikkelde zij zich in het werken met energie en nieuwetijdse kinderen.
 

Naast de treatments binnen haar praktijk organiseert Marianne maandelijks een retraitedag, waarvan het programma iedere maand weer anders van opzet en inhoud is.
 

In de nabije toekomst zal er ook een start gemaakt worden met de zogeheten trainings; meerdaagse programma's waarbij er dieper op één of meerdere specifieke thema's ingegaan wordt in een kleine groep.

 

Vanuit haar affiniteit met het nieuwetijdse kind organiseert ze in de schoolvakanties Lifeschool-dagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, waarin ze de kinderen meeneemt op verkenning en verdieping binnen hun eigen belevingswereld.

 

Marianne vind haar drive in het samenbrengen en verbinden van mensen. Het combineren van haar passies en persoonlijkheid in samenwerking met andere professionals, met als doel dienstbaarheid.

 

''Er is niks zo mooi en dankbaar als het mogen bijdragen aan de ander in diens kracht en licht te laten staan en stralen'' aldus Marianne.